Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Legimi
(1)
Forma i typ
Książki
(3)
E-booki
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Centrala - Wypożyczalnia
(1)
Filia nr 1
(1)
Filia nr 3
(1)
Filia w Tyliczu
(1)
Autor
Chiel Deborah
(1)
Dickens Monica (1915- )
(1)
Dowjat Danuta
(1)
MacLean Alistair (1922-1987)
(1)
Manicki Jacek
(1)
Miller Hugh
(1)
Nowak Anna Maria
(1)
Viktor Korzhenevskyi
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Wielka Brytania
(1)
Język
polski
(3)
angielski
(1)
Temat
Powieść amerykańska
(1)
Powieść angielska
(1)
Gatunek
Powieść angielska
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 1
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-3 (1 egz.)
Filia w Tyliczu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821.111(73)-3 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821.111-3 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Closed at Dusk / Monica Dickens. - London : Viking , 1990. - 219, [1] s. ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821.111-3=111 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Forma i typ
The book describes the methods how to keep liver and kidneys in healthy condition. The first part describes liver: its functions, sources and signs of dysfunction of its work, the prevention and treatment recommendations. The second part is dedicated to kidneys: its correct functioning, the reasons of diseases, the ways of resumption of its correct work. The third part describes the myths about treatment and functioning of these organs. And the fourth part gives the recommendations of the right nutrition for maintaining of flawless work of liver and kidneys.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej